Още едно емблематично предаване бе свалено от ефира на БНТ. Вечерното

...
Още едно емблематично предаване бе свалено от ефира на БНТ. Вечерното
Коментари Харесай

Свалиха Искра Ангелова от ефир, водещата на косъм от смъртта

 Още едно емблематично предаване бе свалено от ефира на Българска национална телевизия. Вечерното шоу " Нощни птици " изчезна от програмата на Канал 1, което пък докара до извънредно тежко здравословно положение на водещата и създател на предаването Искра Ангелова. След кратък престой в болница тя написа прочувствен пост във Facebook, с който заяви, че промените, настъпили в живота й, я докарват до здравословен провал. 

Ангелова добави, че не желае да се спекулира със положението й и към този момент се оправя.  " Всеки ден някой ме пита къде сме. За страдание предаването " Нощни птици " беше спряно от новия общоприет шеф на Българска национална телевизия без никакво пояснение, а то беше едно от най-гледаните (рейтингови), срамно евтини и извънредно положителни дългогодишни излъчвания на малкия екран. Тъй като аз го измислях, проведох, пишех, инсталирах и водех - съм го приела доста персонално и съм била в болница с заплаха за живота. Но в този момент се оправям и считам да продължим. Не съм спекулирала с тематиката, тъй като не желая да бъда жертва, а честен победител ", написа Ангелова в обява в страницата на предаването. 

Макар да получават премия на Съюза на българските публицисти за специфичен принос в публицистиката, културното предаване " Нощни птици " остава без ефирен дом. Искра призна, че към момента от родните национални и кабелни малките екрани мълчат и никой не е отправил покана към екипа. Журналистката е безапелационна, че няма да се откаже и ще възобнови предаването си. 

" Измислила съм го! Искам да стартираме да го вършим онлайн от столичен клуб (имаме предложения), променено и още по-истинско, с аудитория. И да го излъчваме онлайн, до момента в който чакаме да се появи задоволително професионална, добра и свободна духом телевизия, която да ни цени и заслужава. ", споделя проектите си Ангелова.

Единственият проблем пред нея и екипа й са неналичието на средства. Те се нуждаят незабавно от спонсор, които да закрепят неголемия бюджет за сходно предаване. Само за ден след обявата на журналистката, тя е споделена над 300 пъти, което й дава вяра, написа " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР